2014 m. balandžio 17 d.

Pupelių "Enchilados"

Enchiladoms reikės:
1/2 svogūno
1/2 mėgstamos saldžios paprikos
1 skardinės konservuotų raudonųjų pupelių
1 skardinės konservuotų kukurūzų
2 a. š. čili pabarstų
1 a. š. kumino
1 a. š. druskos
1 1/2 puodelio mėgstamo sūrio
2 stiklainiai mėgstamo pirkto salsos padažo arba "Salsa fresca"

Čili pabarstams reikės:
2 a. š. saldžios paprikos miltelių
1 a. š. kumino
1 a.š. raudonėlio
1/2 a. š. čili pipirų
papildomai galima įdėti: 2 a. š. kalendros
1 a. š. česnako miltelių
  • Smulkiai supjaustome svogūną, papriką, pomidorą ir dubenyje sumaišome su pupelėmis, kukurūzais, prieskoniais ir 1/2 puodeliu sūrio.
  • 1 puodelį salsos padažo supilame į kepimo indo dugną.
  • Į tortilijas dedame po porą didelių šaukštų pasigaminto įdaro ir susukus perkeliame į kepimo indą. Taip išdeliotą visą kepimo indą, užpilame likusiu padažu.
  • Kepimo indą uždengiame dangčiu arba folija ir kepame 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 min. Prieš baigiant kepti nuimame dangtį/foliją, apibarstome sūriu ir pakepame dar 10 min.
Gero apetito!

Idėja pasiskolinta iš čia :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą