1 gerai prinokusio avokado
1 pomidoro
2 skiltelių česnako
kelių žiedų svogūno
šiek tiek Tabasco padažo (priklausomai, kokio aštrumo patiekalus mėgstate)
žiupsnelio druskos
šaukšto citrinos sulčių
Nulupume avokadą, pomidorą ir sudedame į dubenėlį su likusiais
išvardintais produktais. Elektrinio trintuvo pagalba, sutriname viską į
vientisą masę. Masė turi pavirsti žaliu padažu lygiu paviršiumi.
Guakamolė puikiai dera su kukurūzų traškučiais, taip pat
ir su traškiaisiais krekeriais.
Gero apetito!
P.S. Jei norite, kad gvakamolė būdama šaldytuve nepatamsėtų –
panardinkite avokado kauliuką ir uždenkite maistine plėvele
(pasistenkite kad neliktų oro). Avokado kauliukas - tai natūralus
konservantas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą