700 g naminio faršo (50% kiaulienos ir 50% jautienos)
1 svogūnas
5 v. š. kefyro
2 a. š. džiovinto mairūno (šviežio - nedidelė sauja)
2 a. š. druskos
1 a. š. maltų pipirų
Tešlai pagaminti reikės:
650 g miltų
1 kiaušinio
300 ml vandens
1 v. š. druskos
1 a. š. maltų pipirų
Tešlai pagaminti reikės:
650 g miltų
1 kiaušinio
300 ml vandens
1 v. š. druskos
- Pirmiausia reikės pasiruošti tešlą. Iš tešlai gaminti skirtų produktų išminkome gana kietoką masę ir suvynioję ją į maistinę plėvelę. Paliekame valandai ar pusantros bręsti.
- Įdarui smulkiai supjaustome svogūną (jei turite mėsmalę, tai galima ir sumalti). Dedame smulkintą svogūną į faršą ir gerai sumaišome su kitais produktais skirtais įdarui.
- Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojame tešlą. Labai plonai nereikia - pusantro milimetro pats tas. Su stikline išspaudžiame apskritimus ir formuojame koldūnus.
- Koldūnus virti 8-10 min. Verdant, galima pagardinti lauro lapais ir pipirais.
Gero apetito!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą