Liežuvio salotoms reikės:
1 virto kiaulienos liežuvio
pusės aisbergo salotos
200 g konservuotų žirnelių
2 v. š. majonezo
šviežių krapų ir svogūnų laiškų
šviežiai maltų pipirų
- Kiaulienos liežuvį apverdame kelias minutes, tuomet nulupame. Užverdame iš naujo vandenį, dedame nuluptą liežuvį, pridedame prieskonių (aš mėgstu įdėti pipirų grūdelių, lauro lapų ir druskos). Verdame 1 valandą. Išvirus, liežuvį atvėsiname sultinyje, kuriame liežuvis virė.
- Liežuvį supjaustome kubeliais, suplėšome aisbergo salotas, įdedame konservuotus žirnelius, svogūnų laiškus, krapus ir sumaišome su majonezu. Salotas paskaniname šviežiai maltais pipirais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą